Чергове перехоплення перемовин росіян – диверсантам на Донбасі пропонують вбивати українських військових (аудіо)

Служба безпеки України оприлюднила запис перехопленої телефонної розмови співробітників Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил Росії щодо інструктажу диверсійних груп у Донецькій області. Керівник диверсійної групи ГРУ з позивним "Стрелок", що перебуває в Слов'янську (Донецька область) дає розпорядження своїм підлеглим, зокрема, вимагає від них заблокувати військову частину і схилити українських військових до державної зради, повідомляє УНІАН.

У разі їх відмови "Стрелок" дозволяє відкривати вогонь на ураження.

Також оприлюднено запис перехопленої телефонної розмови дружини самопроголошеного донецького губернатора Павла Губарєва Катерини з співробітником ГРУ на прізвисько "Агат".

Вона просить розвідника розробити і передати місцевим жителям інструкції з захоплення управлінь міліції.

Розвідник у свою чергу підкреслює, що захопленням міліцейських управлінь професійно займається виключно спецназ ГРУ.

Як повідомляло агентство, раніше СБУ оприлюднила докази широкомасштабної військової агресії з боку Росії у східних областях України.

Матеріали СБУ свідчать про те, що у східній частині України відбувається широкомасштабна військова агресія Росії, здійснювана силами розвідувально-диверсійних груп ГРУ Генштабу Збройних сил РФ.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>