Янукович з’явився у компанії Захарченка та Пшонки

У Ростові-на-Дону відбулася чергова прес-конференція екс-президента України Віктора Януковича. Несподівано на ній з’явилися ще двоє військових злочинців, які знаходяться у міжнародному розшуку на вимогу органів слідства України – екс-міністра МВС Віталія Захарченка та екс-генпрокурора Віктора Пшонки. Характерно, що усі троє досі називають себе діючими високо посадовцями України.

Янукович говорив про розгортання в Україні громадянської війни. У її провокування він звинуватив… ЦРУ. Віктор Федорович, який нині став одним з інструментів плану Путіна по загарбанню України, закликав українських силовиків не підкорятися наказам з Києва.

Віталій Захарченко теж брав слово. Він повідав, що у східних областях України плануються провокації на кордоні проти російських військових. Таким чином він фактично підтвердив можливу реалізацію плану, коли сепаратисти та російські диверсанти мають забезпечити з середини України можливість проходу російських військових через кордон.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>