Волинські каратисти виступили на чемпіонаті України

У місті Новоград-Волинський пройшов Відкритий чемпіонат Житомирської області з кіокушин карате серед дітей, юніорів та дорослих. Цей форум зібрав понад 300 бійців з усієї України. Деяким спортсменам доводилося діставатися на Житомирщину з нестабільних регіонів.

Українську Федерацію «Кіокушинкайкан карате» (Бранч Чіф України Дмитро Волинець, 5 дан) представляли 6 спортсменів Волинського обласного осередку. Волиняни здобули чотири нагороди. «Срібло» вибороли Олександр Вахно (14-15 років, вагова категорія 60+), Дмитро Кулай (16-17 років, до70 кг), Василь Шевчук (18+,  до70 кг). Олександр Лавренчук (18+, вагова категорія 90+) посів третє місце. Також хороший бійцівський характер показали Бездєнєжних Максим та Довгай Давид, та їм не вдалося отримати призові місця.

Волинські тренери і спортсмени нарікають на те, що змагання були дуже затягнуті. Один з бійців чекав першого виходу на татамі аж до 7 години вечора, що ніяк не могло вплинути на хороший результат. Також, були деякі проблеми з боковими суддями, та в процесі змагань їх намагались вирішити.

Волинські спортсмени висловлюють подяку за підтримку президенту федерації Степану Івахіву.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>