У Донецьку, не дочекавшись допомоги влади, створюють батальйон для захисту від диверсантів

У Донецьку люди організовуються для захисту регіону від «зелених чоловічків» і диверсантів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Володимир Бондал, передає Цензор.НЕТ.

«На підставі Указу в.о. Президента України «Про часткову мобілізацію» і директиви Міністра оборони України про створення 25 батальйону територіальної оборони Донецької області, не відчуваючи від держави який або підтримка, констатуючи саботаж, зраду ряду співробітників міністерства оборони України, міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, розуміючи усю міру відповідальності за свій дія згідно кримінальний кодекс Україна, як капітан-лейтенант запасу ВМС Україна бере на сам відповідальність за формування 25 батальйон територіальний оборона донецький область», - заявив капітан-лейтенант запасу ВМС України Семен Семенченко.

«Вказаний підрозділ виконуватиме завдання забезпечення умов надійного функціонування органів державної влади, органів військового управління, оперативного розгортання військ, охорони і оборони важливих об'єктів і комунікацій, боротьби з диверсійно-розвідувальними групами, і антидержавними незаконно створеними озброєними формуваннями», - додав офіцер.

«Пропоную патріотам України - військовозобов'язаним вступити в ряди батальйону для захисту національних інтересів України. Звертаюся до українців незалежно від національності, віросповідання, політичних поглядів. Якщо ви любите Україну – приходьте до нас на допомогу. Ніхто зараз не у безпеці. Крим був до нас - ви наступні. Разом - переможемо!», - звернувся із закликом Семенченко.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>