«Волинь» за рівної гри програла у Маріуполі

«Іллічівець»-«Волинь» - 1:0

Гол: 1:0 – Довгий (62).

«Іллічівець»: 1. Гальчук, 4. Довгий, 8. Тотовицький, 20. Чурко, 29. Гречишкін, 32. Іщенко – к, 39. Кулач, 44. Ордець, 77. Путівцев, 91. Бутко, 99.  Таргамадзе (61. Мишньов, 90+2).

«Волинь»: 74. Кичак, 3. Сімінін – к, 14. Масло, 14. Шіш, 4. Приндета, 88. Скоба, 15. Матей, 99. Лопес, 10. Бікфалві (11. Мемешев, 31; 8. Нємчанінов, 75), 79. Бабатунде, 89. Козьбан (22. Літвінєнко, 90).

Попередження: Кулач (29), Путівцев (81) – Масло (49), Матей (53), Приндета (74), Бабатунде (87).

Матч у Маріуполі лучани можуть занести до числа тих, де вони не зовсім заслужено втратили очки. За нічийної гри, про що свідчить статистика і перебіг подій на полі, господарям поля вдалося вирвати перемогу. І прикро, що посприяла їм у цьому помилка голкіпера "Волині" Кичака. За нього особливого прикро, адже Артем видав "суху" серію у перших матчах весняної частини сезону.

Старт матчу був за лучанами. Підопічні Володимира Дикого зуміли нав’язати опонентам силову боротьбу у центрі поля, а потім потроху почали підбиратися до воріт господарів поля. Але комбінаційний футбол і гострі атаки давалися важко. Лише на 20-й хвилині виникнув небезпечний момент у матчі. Це Козьбан після стандарту виграв "повітря" і пробив. Голкіпер маріупольців якось ворався з ударом, але на добивані знову міг опинитися першим футболіст "Волині", і Гальчку сміливо кинувся у ноги та заблокував удар.

В середині тайму через отримане ушкодження з поля пішов Ерік Бікфалві. Його місце зайняв Редван Мемешев. Він також був не в оптимальних кондиціях, можливо тому і не зміг увійти у гру як слід. Якщо раніше попереду у лучан не клеїлось, то тепер стало ще складніше. Тому кінцівка тайму, та й друга половина гри, за виключенням хіба що останніх хвилин, були за господарями.

"Іллічівець" спершу огризнувся небезпечним ударом Тотовицького з-за меж штрафного майданчика, потім Тотовицькому взагалі дозволили бити з більш небезпечної відстані - цього разу у гру довелося вступати Кичаку.

"Волинь" щось намагалася якось переламати хід подій. Але вдавалося щось лише тоді, коли окремі футболісти намагалися зіграти сильно індивідуально. Шикарний гол міг забити Бабатунде. В акробатичній манері він перекинув м’яч через захисника, і, не дозволивши "круглому" опуститися, зльоту потужно пробив. Гальчук шансів врятувати команду не мав, але цього маріупольцям пощастило. М’яч опустився на сітку уже за поперечиною.

Господарі поля тим часом матеріалізували свою ініціативу у гол. Героєм матчу став оборонець маріупольського клубу Довгий, який прибіг на розіграш кутового до воріт "Волині". Голкіпер лучан Артем Кичак проскочив повз м’яч, тож гравець "Іллічівця" вже розстрілював порожні ворота.

Після пропущеного гола у діях "Волині" можна було відзначити й одну приємну тенденцію. Довго не знаючи гіркого присмаку поразок футболісти луцької команди показали характер переможця і дуже старанно і відчайдушно йшли вперед, намагаючись продовжити безпрограшну серію. Але одного бажання виявилося замало. Вчергове доводиться констатувати, що у команді є брак якісних виконавців групи атаки. На останні хвилини Володимир Дикий навіть випустив найзабивнішого нині гравця "дубля" Літвінєнка, але за головну команду йому відзначитись не вдалося. "Волинь" за півгодини створила лише один достойний уваги момент та і то після стандарту. Матей зі штрафного виконав щось на зразок пасу-удару, але ні перше ні друге успіху не принесло. Замкнути пас не встигли Бабатунде і Скоба, а м’яч зрештою пролетів повз стійку воріт.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>