У Донецьку сепаратисти захопили обласну прокуратуру, щоб знищити справи

Вночі cепаратисти взяли штурмом будівлю прокуратури Донецької області, яку станом на ранок вже звільнено, а також захопили райвідділ міліції у Слов'янську. Як зазначають самі учасники захоплення прокуратури в групі «Антимайдан Донецьк» у соцмережі «ВКонтакте», люди з прокуратури вже йдуть на ОДА, «менти їх не чіпали, просто вигнали з прокуратури», повідомляє «Радіо Свобода».
На їх думку, група осіб штурмувала прокуратуру з власної ініціативи.
«Прокуратуру деякі хлопці взяли, щоб, напевно, справи свої спалити, або мали на меті особисті цілі», − наголошується в повідомленні.
Як повідомив у своєму Facebook журналіст, редактор «Новостей Донбасса» Олексій Мацука, наразі прокуратура працює в штатному режимі.
«Вночі сепаратисти намагалися захопити будівлю прокуратури Донецької області, однак правоохоронні органи зуміли запобігти захопленню. Разом з тим  сепаратисти встигли пошкодити частину майна всередині будівлі, також зафіксовані факти мародерства», − зазначив Мацука.
Разом з тим за даними глави МВС Арсена Авакова, у Слов'янську озброєні люди в камуфляжі захопили райвідділ міліції.

 

Фото: є

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>