Злодій перефарбувався, та все ж попався

На Прикарпатті впіймали хитруна, який скористався довірливістю селянина й поцупив у нього скутер. Аби потім не потрапити у поле зору правоохоронців, злочинець поміняв колір волосся та зачіску. Однак це не врятувало.

Житель Калуського району вирішив продати свій скутер через мережу Інтернет. Дуже зрадів першому клієнту, який буквально відразу відгукнувся на його пропозицію. Під час зустрічі покупець попросив дозволу самому проїхатися вулицею, аби випробувати транспортний засіб і переконатися у його справності. Власник не заперечив, не запідозривши нічого лихого. Якби ж він знав, що горе-покупець і не думає купувати скутер, а просто на ньому… втече.

Обдурений чоловік звернувся до правоохоронців. А ті швидко вийшли на слід злодія. Яким же було здивування потерпілого, коли його попросили упізнати підозрюваного, адже перед ним стояв наче зовсім інший чоловік. З’ясувалося, що за ніч зловмисник із блондина став брюнетом, намагаючись «замаскуватися» від міліції. Тепер йому за шахрайство загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років, повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>