Українські хакери зламали сайт Держдуми РФ

Хакери розмістили антиросійське звернення на сторінці Комітету Держдуми Росії з регіональної політики та проблем Півночі і Далекого Сходу від імені члена компартії РФ Миколи Харитонова.

У зверненні йдеться про те, що вся міць імперії, що називається Російською Федерацією, повністю базується на алкоголізмі, страху і боягузтві, пише «Українська правда».

«В один прекрасний день вона зазнає краху, і ви будете поховані під її уламками. Ми будемо вбивати вас з кущів, стріляти вам в потилицю, так як ви цього заслуговуєте. Нехай всі, хто служить у ФСБ (колишньому КДБ), в судах і в інших подібних бандах, знають: ніщо вас не врятує», - йдеться в повідомленні.

«Країна в розрусі. Суспільство в розрусі. Озирніться навколо. Всі п'ють. Країна котиться в прірву, і ми допоможемо їй прискорити цей рух, вбиваючи і створюючи хаос. Ті, у кого є очі, мусять взятися за зброю і стріляти, вбивати, допомагаючи нам у цей чи інший спосіб зруйнувати житло цих байстрюків. До зброї! Рятуйте ваші душі! Поки не стало надто пізно», - пишуть хакери.

Повідомлення закінчується закликом «Слава Україні!». Згодом це звернення було видалено з сайту.

На минулому ж тижні хакери атакували фіційний сайт Координаційної ради Севастополя sevispolkom.info.

Вони розмістили на головній сторінці цілодобовий довідковий номер 565, за яким нібито можна дізнатися, як отримати російський паспорт.

Насправді ж це номер для збору коштів на потреби української армії. З кожного, хто зателефонував, знімають 5 грн на користь українських військових.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>