Нам потрібний дитячий садочок

Доброго дня, редакціє газети «Вісник+К»! З вами вирішила поділитися наболілим. Хотілося б, щоб цей лист потрапив на очі адресату, але нехай й інших людей, які мають владу в руках, він змусить задуматися.

Родом я з невеликого поліського села. Звісно ж, як і багато молоді, мріяла оселитися в місті або ж поблизу, адже у багатьох сформувалася думка, що тут є більше можливостей. Після закінчення вузу кілька років тому я вийшла заміж і оселилася в селі Буяни поблизу міста Луцька. Одразу ж знайшла роботу і була дуже задоволена перспективами майбутнього життя. Але на мене чекало розчарування. Як виявилося, у багатьох селах поблизу обласного центру, окрім зручного розташування і газифікації, ніяких благ більше немає.

Прочитавши статтю Марії Дубук про керівника села Заброди Миколу Калачука, я була приємно вражена, що залишилися ще совісні, мудрі, трудолюбиві керівники, які дбають про свою громаду: ремонтують школи, будинки культури, дороги, відкривають садочки. Позаздрила по-доброму жителям трьох сіл, якими він опікується. На попередніх виборах сільського голови у нашому селі перемогу здобула Надія Петрівна Кучер. Обіцянок було багато. Люди двох сіл (бо ж рада опікується жителями сіл Усичі та Буяни) повірили цій жінці, але, як говориться у байці, віз і досі там. Найболючішою ж проблемою для батьків є відсутність дитячого садочка. Більшість жінок у селі працюють, тому залишають малюків на бабусь, сусідів або ж старших синів і дочок. Є багато молодих сімей, які мають безліч планів, але мусять сидіти вдома, аж поки їхня дитина не піде у школу. Садочок необхідний у нашому селі. Допоможіть достукатися до влади!

Мама, с. Буяни,

Луцький район, Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>