31 березня – 6 квітня

Овен

Будьте обережні, службовий роман може призвести до проблем на роботі, публічних скандалів. Та друзі підтримають у скрутну хвилину.

Телець

Ви готові пожертвувати особистими стосунками заради свого успіху. Можливо, краще знайти компроміс? Побережіть своє здоров’я.

Близнюки

У вас на думці зараз тільки робота. Але наприкінці тижня зможете трішки розслабитись і відпочити – відчуєте неабиякий приплив сил.

Рак

Перегляньте свої позиції на сімейному фронті. Зайвий раз не балуйте своїх дітей, вони цього не оцінять, краще заощаджуйте.

Лев

Знайдете у собі сили впоратися з будь-якою проблемою. Друзі наполягатимуть на веселій вечірці, від якої варто відмовитися.

Діва

Якщо ви впевнені у своїх силах, то можете зважитися на важливе рішення, яке змінить ваше життя.

Терези

Сприятливий період для невтомної праці заради високої мети, але при цьому не забувайте і про здоров’я, і про відпочинок, і про сім’ю.

Скорпіон

Досить напружений період. Постарайтеся сконцентруватися на найголовнішому. Не відмовляєтеся від допомоги колег та близьких людей.

Стрілець

Будьте добрішими до інших, і добро обов’язково повернеться до вас сторицею. У діловій сфері можливі якісь важливі події, тож прислухайтесь до інтуїції.

Козеріг

Хороше самопочуття та внутрішня стабільність будуть супроводжувати вас протягом тижня. Досягнете успіху.

Водолій

Додасться роботи та обов’язків. Не спіть, а добре сплануйте своє найближче майбутнє. Неділю проведіть вдома.

Риби

Доля змусить вас переглянути стосунки з діловими партнерами, коханими, а можливо, й почати все з чистого аркуша, залишивши позаду усі проблеми.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>