Батенкова-Бауман, розповіла як паралімпійці з України виступали під тиском

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт зустрівся з володаркою чотирьох медалей ХІ зимових Паралімпійських ігор в Сочі Юлією Батенковою-Бауман. Нагадаємо, спортсменка з Ковеля здобула на змаганнях три срібні і одну бронзову нагороди.

На урочисту зустріч Юлія прийшла з чоловіком Миколою і начальником Центру інвалідного спорту Волині Володимиром Гащиним.

Батенкова Бауман розповіла, що українській команді було надзвичайно непросто, адже у Сочі на неї чинився психологічний тиск через події у Криму.

«Наша команда всіляко висловлювала незгоду з діями російських військових у Криму. Навіть стоячи на п’єдесталі пошани, ми закривали медалі руками», - пригадує Юлія Батенкова-Бауман.

За різноманітні демарші українцям погрожували дискваліфікацією, але наші спортсмени проявляли витримку і в результаті продемонстрували високий результат.

Григорій Пустовіт також пообіцяв, що всі фінансові зобов’язання, які взяла на себе обласна влада, будуть виплачені спортсменці до завершення поточного місяця. Крім того, Юлія Батенкова-Бауман щомісяця отримуватиме стипендію облдержадміністрації.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>