Вісниківки завжди на коні

Квітами і преміальними привітали редактор та чоловіки-вісниківці прекрасну частину колективу редакції. Офіційне вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня прозвучало у середу після здачі чергового номера. Культурно-розважальна програма була передбачена на наступний день.

У четвер зранку редакція спорожніла наполовину (чоловіки розпочали підготовку на території сусіднього району), а перед обідом двері взагалі зачинилися – «Всі поїхали святкувати». Коли ж автобус з вісниківками зупинився на околиці села Вишнів серед корівників – на жіночих обличчях можна було побачити як мінімум здивування. Але після кількох ковтків гарячого глінтвейну почали світлішати погляди і хмарне небо. Попереду їх очікував головний подарунок – катання верхи на коні. Конячка торійської породи Феміда та інструктор верхової їзди Володя відпрацювали на всі 100%. А дівчат неможливо було впросити перейти з манежу до святкового столу. Жирну крапку у розважальній програмі поставили за допомогою казана рибацької юшки. Кілька наступних днів тільки й розмов було, що про святкування 8 Березня у Ківерцівському районі.

ВІСНИКІВЦІ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>