Ліцею присвоїли ім’я загиблого майданівця

На Хмельниччині один з навчальних закладів змінив назву. Відтепер Хмельницькому технологічному багатопрофільному ліцею присвоєно ім’я загиблого майданівця Артема Мазура. За це на черговій сесії проголосували депутати Хмельницької міської ради.

26-річний Артем був бійцем 15-ої сотні Самооборони Майдану «Вільні Люди». Після важкого поранення 18 лютого біля будинку профспілок у Києві хлопець тривалий час лежав у комі. Серце героя перестало битися 3 березня у реанімації Київської міської клінічної лікарні (відділення нейрохірургії).

Свого часу хлопець навчався у Хмельницькому технологічному багатопрофільному ліцеї. Закінчив його у 2003-му. Зважаючи на героїчну смерть свого випускника, керівництво надіслало лист-клопотання до міської ради, в якому просило дозволу присвоїти навчальному закладу ім’я Артема Мазура. Бажання освітян задовольнили.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>