Обікрав майбутнього тестя

40-річна жінка із села Доробратово Іршавського району повідомила правоохоронцям про те, що хтось викрав з її оселі 35 тисяч російських карбованців. Саме напередодні господар повернувся додому із заробітків з Росії. Зароблене залишив у курточці в шафі спальної кімнати, а коли хотів їх віддати дружині, то виявив пропажу.

Господиня у скоєнні крадіжки грошей запідозрила нареченого своєї доньки. Міліціонери навідалися до його додому, й молодик зізнався у скоєному.

Цей 28-річний мешканець села Негрово дружив з донькою потерпілих, часто приходив до неї у гості, навіть допомагав поратися по господарству. Того дня він теж гостював у дівчини і бачив, як господар зі своєї куртки бере гроші, щоб розрахуватися за покупку. Тож і вирішив їх поцупити.

Вироком Іршавського районного суду злодія засуджено до одного року позбавлення волі умовно. Обираючи міру покарання, суд врахував той факт, що раніш підсудний не скоював злочинів, вину повністю визнав, частину грошей повернув і щиро розкаявся. Та чи пробачить йому такий вчинок наречена?

Олександр МЕЛЬНИЧУК,

Закарпатська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>