Бабуся приснилася вночі і підказала, як лікува

Марію Свирипчук із села Озліїв Млинівського району добре знають не лише на Рівненщині, адже до неї їдуть з різних областей, і навіть          за кордоном – деякий час вона лікувала жителів острова Кіпр. За словами цієї жінки, допомогти можна тому, хто вірить, що хворобу переможе, і має велике бажання до життя.
 «Наслєдіє» отримала   від бабусі
Найчастіше дар лікування передається спадково, тому й цікавлюся у Марії Володимирівни, звідки у неї ці знання.
– Моя бабуся лікувала людей. Правда, я не сприймала того, що вона робила, бо не вірила, що свічками чи сіллю можна допомогти. Вона мене вчила, а я сміялася. Та коли мене наврочили, було так погано, що ледве дісталася до хати. Прийшла до тями – і побачила, що наді мною молиться бабуся. Ось тоді й повірила.
Ще після 8 класу у Рівному мені циганка сказала, що в 33 роки матиму велике «наслєдіє». У 33 роки сміялася і казала подрузі: «І коли мені прийде те «наслєдіє», маючи на увазі спадок. А вона мені пояснила, що це не обов’язково спадок. Дійсно, саме в цей час почала лікувати. Бабуся померла у 85 років. Коли помирала, взяла мене за руку і держала її. Тоді я чула, як у мою руку входить жар, проте дар відкрився не одразу. Все розпочалося, коли мені зробили операцію. Дирка у шві не загоювалася, хотіли кварцувати, але я сама витягнула тампончик і прикладала руки до того місця – ранка затягнулася дуже швидко.
Після цього дар почав проявлятися сам по собі. І пані Марія допомогла сусідам, у яких маленька дитина плакала ночами від переляку. Згодом знайомій, у якої на пальці не заживала рана і лікарі пропонували його відрізати. Своїм дітям знімала зубні й вушні болі. Більше того, вилікувала жінку, у якої була велика фібріома.
Щоб не хворіти, треба правильно харчуватися
– Після того, як викачувала першу дівчинку, мені приснилася бабуся і сказала, що я зробила неправильно. Зараз я допомагаю людям руками, – розповідає про свої вміння Марія Володимирівна. – Першим вчителем з нетрадиційної медицини у мене була Олена Світко. Також вчилася в індуса, китайця, Казявкіна, стажувалася у центрі Ванги, що в Софії. Після того півтора року лікувала хворих на Кіпрі, куди потрапила, можна сказати, випадково. Хоча нічого випадкового немає: довелося звідти їхати у єгипетське місто Таба і два тижні удосконалювати вміння кодувати від наркотиків та оковитої. Зараз лікую залежність від алкоголю й курива. Перший пацієнт, який хотів позбутися тютюнової залежності – луцький лікар. Але кодую лише тоді, коли людина сама дає на це згоду і каже, на який час. Таких пацієнтів у мене було дуже багато чомусь із Сарненського району Рівненщини та Рожищенського району з Волині. Діагностую рукою, відчуваючи, де у людини проблеми. Наприклад, коли в організмі є онкопухлини, в долоні відчуваю холод і поколювання, якщо гастрит – жар. Хочу одразу сказати, що за один сеанс вилікувати практично неможливо. Якщо розумію, що допомогти не можу, відверто про це кажу й підказую, до кого можна звернутися.
Марія Володимирівна вважає, що наше здоров’я залежить як від позитивного настрою, так і великою мірою від харчування. Вона наголошує, що, маючи онкозахворювання, треба відмовитися від хлібо-булочних виробів, макаронів, вареної картоплі, м’яса, манної та рисової каш, рафінованої олії, консервації, червоної риби та ікри, м’ясних бульйонів, кондитерських виробів, шоколаду. Усім радить не вживати у великій кількості м’ясних продуктів, а побільше їсти каші, квашені огірки, помідори, капусту, часник, цибулю, місцеві фрукти!
Крім лікування людей, ця жінка закохана у квіти, які вирощує біля будинку. А в хаті у неї аж 200 вазонів, бо переконана, що улюблені заняття лише додають сил і здоров’я.
Ольга ЖАРЧИНСЬКА,
Рівненська область 
  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>