Найдорожчі зірки українського шоу-бізнесу і спорту

На порозі новий 2014 рік. Традиційно, підбиваючи підсумки, журнал Forbes Україна склав рейтинг 25 найдорожчих і найпопулярніших зірок шоу-бізнесу і спорту.

Перше місце тут посідає «Студія Квартал – 95». Forbes відзначає, що на тлі завершення кар’єри Андрія Шевченка та відходу у політику Віталія Кличка спортсменів у рейтингу тіснять зірки шоу-бізнесу. У рейтингу-2013 лідером серед спортсменів став Володимир Кличко, який виграв 61 із 64 боїв на професійному рингу. Цього року він побив кілька рекордів, зокрема отримав найвищий гонорар за свою кар’єру – 17 мільйонів доларів за бій із Повєткіним. Основним джерелом доходу українських знаменитостей, як і раніше, є активна концертна діяльність. Другим номером списку став Святослав Вакарчук. Дохід від продажу квитків на «Океан Ельзи» становить шість мільйонів доларів. Четверте і п’яте місця зайняли «Воплі Відоплясова» і Потап із Настею, які дали більше сотні концертів за останній рік.

У складанні рейтингу враховувалися річний дохід зірки, увага преси, інтерес до персони в Інтернеті. А також гонорари, отримані з 1 листопада 2012 по 30 листопада 2013 року, прибутки від участі у рекламних компаніях. Загалом рейтинг виглядає так:

1. «Студія Квартал – 95»

2. Святослав Вакарчук

3. Володимир Кличко

4. «Воплі Відоплясова»

5. Потап і Настя

6. Віра Брежнєва

7. Андрій Ярмоленко

8. Євген Коноплянка

9. Олег Блохін

10. Ані Лорак

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>