Напрокат – дід з бородою і дружина без інтиму

Останнім часом українці стали частіше пропонувати себе напрокат або в оренду. Якщо переглянути найсвіжіші сторінки популярного рекламного сайту Slando, то він буквально засипаний такими повідомленнями. Так, приміром, 79-річного дідуся можна замовити за 20, а 30-річну дружину – за 60 гривень на годину.

Зокрема, Іван з Рівного повідомляє, що надає послуги «діда з бородою напрокат»: «Із задоволенням посиджу з вашими дітками, поки вам хочеться відпочити від сімейних проблем. Маю вищу освіту, добрий і лагідний, але за дитя порву!»

Інше оголошення: «Людмила зі Львова. Готова стати «дружиною на годину». Роблю все, крім інтиму». Натомість її землячка Жанна готова за 60 гривень на годину стати «слухачем і співрозмовником напрокат». А от одеситка Ганна може бути вашим «другом на годину». У її оголошенні йдеться: «Якщо ти втомився від самотності, заплутався в собі, шукаєш підтримки, кинула кохана людина, хочеш виговоритися або просто поспілкуватися, тоді ти потрапив за адресою. Приїду у будь-який кінець України».

Cергій НОВАК

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>