Вовк покусав людей

Трьох жителів села Селезівка Овруцького району покусав вовк. Селезівці поралися надвечір по господарству й раптом побачили тварину, дуже схожу на пса. Першим постраждав колишній лісничий Адам Свинчук. Він саме набирав сіно для корови, коли до нього підбіг звір, який виявився вовком, і вкусив його за руку. Після цього тварина побігла селом далі. На шляху вовка трапилася 61-річна жінка. Вона стала відбиватися від звіра палицею. Той накинувся на неї, а потім на її сестру. З ранами обличчя, живота, руки й стегна жінку госпіталізували до лікарні. Її сестра відбулася легкими пораненнями. Нині жертви оскаженілого звіра вже вдома, жінкам зробили необхідні щеплення.
Вовка після нападів застрелили. Експерти визначили, що тварина була хвора на сказ. Згодом по допомогу до лікарів звернулося ще шестеро осіб.
Галина Ярославець,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>