У Луцьку після удару “БМВ” на польських номерах «Жигулі» пролетіли 50 метрів (фото)

20 вересня близько 10-ої вечора на проспекті Перемоги у Луцьку трапилася резонансна дорожньо-транспортна пригода. Як розповів очевидець лучанин Тарас, автомобіль «БМВ» з польськими номерами на шаленій швидкості протаранив «Жигулі», які на перехресті поблизу ЗОШ №5, очікуючи дозвільного сигналу для продовження руху. Удар був настільки потужним, що ВАЗівська «шістка» долетіла до зупинки громадського транспорту за метрів 50 від перехрестя. Дивом усе обійшлося без великих жертв. У момент тарану ніхто з перехожих не йшов пішохідним переходом, а «Жигулі» завмерли якраз перед людьми, які чекали маршрутку на зупинці.

Внаслідок аварії постраждав лише водій ВАЗа Володимир. Він деяких час був без свідомості, але лікарі швидкої привели його до тями. За словами медиків, у чоловіка підозра на сильний струс мозку. Його доправили до лікарні хоча він і відмовлявся від госпіталізації. Також у салоні «шістки» була дружина водія Алла, яка відбулася переляком.

Що ж до «БМВ», то воно, відфутболивши «Жигулі», кулею пролетіло ще кількасот метрів і зупинилося лише майже на середині мосту, який з’єднує проспекти Перемоги і Соборності.

У салоні витвору баварського автопрому також було двоє людей. Проте вони зі свідками та постраждалими в автопригоді зустрічатися не мали ніякого бажання.

Швиденько відкрутивши номер на задній частині авто (передній номер застряг у кормі «Жигулів»), накивали п’ятами.

На місці аварії зібралося багато свідків, які вирішили чекати ДАІ. Люди припускали, що правоохоронці спробують якимось чином сфальшувати обставини аварії, мовляв за кермом міг бути працівник СБУ, міліції чи прокуратури.

Масла у вогонь підлив приїзд якогось чоловіка у цивільному на машині з міліцейськими номерами, який досить вільно припаркувався поперек ділянки, де мало відбуватися оформлення ДТП. Аби втихомирити пристрасті, окрім підрозділів ДАІ, на місце ДТП прибули кілька нарядів патрульно-постової служби. Свідки самі ставали у чергу, аби дати свідчення правоохоронцям.

Оскільки у розпорядженні правоохоронців опинився один з номерних знаків «БМВ», та й сама машина з відбитками пальців її водія та пасажира, то, сподіваємося, дорожніх хуліганів знайдуть і суворо покарають. Адже внаслідок їхніх дій під загрозу було поставлене життя багатьох людей.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>