Може, комусь вигідно споювати націю?

Шановна редакціє, прочитавши в газеті статтю «Де бере початок епідемія алкоголізму?», виникла думка: а може, дійсно наші представники влади зрушать цю проблему з місця? Пишуть, що Україна посідає перше місце по дитячому алкоголізму та п’яте за кількістю вживання алкоголю на душу населення. Але ж тут не враховано, скільки випито спиртного фальсифікату! У сільських магазинах купують дуже мало горілки, бо там вона набагато дорожча, ніж самогон чи розведений спирт. А останнє продають масово, цілодобово, бо на це ніхто не зважає.

Люди звертаються у сільські ради, вказують конкретно на тих, хто труїть людей і наживається на чужому горі, але ніхто нічого не робить.

Невже, щоб вирішити цю проблему, нам, селянам, потрібно перекривати трасу чи пікетувати Верховну Раду? Невже тільки тоді людей почують – як це було у Врадіївці? Чи самим чинити самосуд? У нас в Україні про бродячих собак піклуються краще, ніж про людей.

Алкоголізм – це дійсно епідемія, і боротися з нею потрібно негайно. Адже звідси і велика смертність, і багато дітей-сиріт, калік. Хотілося б, щоб наші шановні депутати про це подбали і домоглися, аби прийняли справедливе рішення про відповідальність людей, які незаконно торгують алкогольними напоями. Це ж злочин, за який кожен має бути покараний! Працівники міліції повинні його викривати, а це не так важко, особливо у селах, де всі про всіх знають.

Складається враження, що просто комусь вигідно, щоб деякі люди на цьому бізнесі наживали статки. Їм байдуже, що за деякий час може зникнути нація….

Матері, Ратнівський район,

Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>