Помер відомий волинський журналіст Ігор Чуб

Пішов з життя заслужений журналіст України Ігор Чуб. Останнім часом він вів боротьбу з важкою недугою, яка, на жаль, взяла гору.

Ігор Чуб більшу частину свого творчого життя присвятив роботі у газеті «Віче», де працював заступником головного редактора. У цьому колективі ще у молодому віці отримав звання заслуженого. Працював також у редакції газети «День». Ігор відзначався глибоким поглядом на життя і неймовірною силою характеру, цілеспрямованістю. Тому, коли дізнався про свій страшний діагноз – внутрішньо-мозкова пухлина скроневої ділянки головного мозку – з величезним завзяттям взявся за втілення своєї давньої мрії – написання книги. Свою роботу «Іларія. Ілюзія» він презентував навесні цього року. Планував одразу ж збільшити свій письменницький доробок. Його друга книга мала називатись «Єва.Єва», проте на неї забракло сил і часу… Невблаганна хвороба зробила свою чорну справу. Серце Ігоря перестало битися близько 16.30 17 серпня. 26 вересня йому було б 40.

Друзі, колеги, знайомі несли квіти і йшли прощатися з Ігорем увесь вечір та ніч. 18 серпня зранку його відвезли у рідне село Ветли Любешівського району. На землі батьків Ігор знайшов свій останній спочинок.

Колектив «Вісника+К» висловлює щирі співчуттяйого рідним та близьким. Спочивай з Богом, друже.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>