«Вісник+К» читають всією сільрадою

Село Соснівка, що у Шумському районі на Тернопільщині, виживає за рахунок землі та підсобного господарства, бо від колгоспу лишилися лише розвалені ферми. Багато хто виїжджає на заробітки десь далеко від рідного краю.

– Я знаю кожну хату, навіть проблеми багатьох наших жителів, – розповідає місцева листоноша Галина Захарчук. – Але попри труднощі, клопоти селяни не забувають ще й передплачувати газети та журнали. Чимало хто надає перевагу всеукраїнському виданню «Вісник+К». Я й сама люблю читати про різні життєві ситуації, село.

Галина Іванівна віддала галузі поштового зв’язку аж тридцять літ. Рік уже на пенсії. Але роботи не полишає. Каже, може, дочекається невісточки, то буде кому передати справу. Коли ми завітали в оселю пані Галини, вона якраз готувалася в дорогу: у сумку пакувала не тільки періодичні видання, але й різний крам (ой, нелегка поштарська ноша!)

Анастасія ГОЛОВАЧ та Надія МАТВІЙЧУК раді «Віснику + К» щотижня

Анастасія ГОЛОВАЧ та Надія МАТВІЙЧУК раді «Віснику + К» щотижня

До найбільш читаючих у селі належать працівники сільської ради, і всі вони цікавляться «Вісником+К». Наприклад, секретар Анастасія Головач полюбляє новини з другої сторінки газети. Фахівець із соціальної роботи Надія Матвійчук захоплюється невигаданими історіями, сторінкою «Здоров’я», публікаціями на теми сім’ї та молоді. Навіть сільський голова Сергій Уваров надає перевагу, як зізналася Анастасія Миколаївна, також нашому виданню. Звісно, така любов до газети редакційних працівників тільки тішить. Хоча люди зауважили, що хотіли б бачити в газеті менше реклами, а більше матеріалів про ось такі віддалені села, як їхнє.

Галина ЗАХАРЧУК 30 років працює  на пошті

Галина ЗАХАРЧУК 30 років працює на пошті

Марія ДУБУК,

Тернопільська область

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

  •  
Comments:

Один коментар до «Вісник+К» читають всією сільрадою

  1. журналіст

    як у 3-му тисячолітті можна писати так по-совковськи! Перейменуйте газету у “Вісник Ілліча” і все стане на свої місця.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>