У Волинській колонії виступав народний артист України, який «прославився» матюками і сороміцькими піснями (фото)

Композитор, поет, автор-виконавець шансону та лірики Олег Гаврилюк відвідав Маневицьку Олег Гаврилюк виступив  в установах виконання покарань Волинської області – Маневицькій виправній колонії №42 та Ковельській виховній колонії.

Як повідомляє прес-служба Управління Державної пенітенціарної служби у Волинській області, концерт відбувся за сприяння Голови ДПтС генерал-лейтенанта внутрішньої служби Олександра Лісіцкова. Протягом десяти років співаком здійснювався пошук меценатів і даний концертний тур став можливий завдяки підтримці саме Державної пенітенціарної служби України.

У Маневицькій ВК №42 концертна програма розпочалася із декламування авторських віршів Олега Гаврилюка. Засуджені та персонал зустріли артиста повною залою. Спочатку засуджені уважно вслухалися в тексти пісень, а наприкінці виступу жваво аплодували та брали автографи у співака. Народний артист звернувся до аудиторії із наступними словами: «Вы нужны по  ту сторону забора… Желаю Вам скорее освободиться и построить свою жизнь, свой рай на земле. Моим раем стала моя семья». Зазначимо, що діти актора Даяна та Аскольд також виступали перед засудженими. Для всіх відділень соціально-виховної та психологічної служби виконавець роздав диски. Кожен бажаючий отримав відкритки із автографом співака.

У Ковельській виховній колонії програма була дещо іншою. Слухачами концерту стали і засуджені, і працівники установи. З великою увагою вихованці слухали пісню «Мама», вона викликала сум за своїми рідними та «синівську» вдячність. Вихованці колонії в знак подяки подарували Народному артисту України вишиту ікону.

Нещодавно Олег Гаврилюк отримав від Віктора Януковича звання народного артиста України. Цей жест

Президента викликав бурхливу реакцію у ЗМІ, які детально проаналізували творчість співака. А у ній є чимало текстів з нецензурною лексикою та сороміцьких пісень. Ось один з найяскравіших прикладів мовою оригіналу:

 

Вы конечно не б..дь,

Просто очень похожи.

Не хочу оскорблять

Но читаю по роже

Вашу б....кую суть,

Вашу сучью натуру.

Неприятно аж жуть,

Почему же я с дуру

Запустил в свою плоть

Ваше острое жало,

Разрешая колоть

Свою душу кинжалом.

Дал Вам задом вилять

Допуская быть может,

Что вы вовсе не б..дь,

НО УЖ ОЧЕНЬ ПОХОЖИ!"

А ось свіжий вірш, датованій березнем цього року:

"Душа желает страстного огня,

Так хочется отдаться в твои руки,

Иди скорей ко мне... возьми меня...

Возьми меня и разорви на части

В разлуке проведенные часы...

Давай скорей устроим праздник счастья,

Сними с меня... а я с тебя трусы..."

Багато про що говорять афіші та обкладинки дисків Олега Гаврилюка.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>