На Рівненщині затримали утікача з волинської колонії

Працівники Млинівського райвідділу міліції Рівненської області 18-го липня затримали 28-річного Андрія Мельничука, який втік з поселення Маневицької виховної колонії.

Уродженця Млинівщини розшукували переважно у Рівненській області. Тут на дорогах встановили посилені міліцейські патрулі. Зрештою чоловіка виявили і затримали у селі Лишня Демидівського району. У місцевому відділку міліції його передали співробітникам Управління Державної пенітенціарної служби у Волинській області. Андрія Мельничука доставили у Луцьк і помістити в ізолятор тимчасового тримання. Тут із біглим «зеком» проводять слідчі дії, з’ясовують обставини і причини втечі, а також чим він займався на волі.

А пробув на волі утікач рівно місяць. Андрій Мельничук зник з поселення Маневицької колонії 18 червня. За час проведений на волі утікач встиг відзначити день народження.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>