Є перша перемога «Волині» у новому сезоні! (фото)

«Волинь»-«Таврія» – 1:0

Голи: 1:0 – Бікфалві (43).

Переможний удар Бікфалві.
Фото з www.fcvolyn.net

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 6. Шиков, 14. Масло, 8. Нємчанінов, 23. Шершун, 29. Кінаш, 7. Гошкодеря ( 20. Задерецький, 71), 10. Бікфалві, 2. Леандро ( 89. Козьбан, 63), 77. Шумахер ( 5. Карасюк, 82).

«Таврія»: 1. Кахріман, 44. Путраш, 39. Даценко, 4. Любічіч, 20. Бусаіді, 10. Фещук ( 21. Коробка, 70), 27. Гомес, 8. Павленко ( 9. Причиненко, 58), 7. Габовда, 18. Назаренко – к, 17. Шиндер ( 25. Калініченко, 76).

Попередження: Шиков (17), Шершун (52), Масло (62) – Гомес (35), Причиненко (59), Любічіч (89).

Матчі з «Таврією» «Волині» завжди давалися важко. І хоча зараз, у зв’язку із забороною на трансферну діяльність, кримський клуб виглядає знекровленим, легкої прогулянки для лучан у домашньому поєдинку не вийшло.

Щодо тактичних новацій від Віталія Кварцяного, то їх не бракувало, але це було швидше пов’язано з ротацією складу. Порівняно з матчем у Києві було кілька змін, замість дискваліфікованого Мемешева та Козьбана, у стартовому списку знайшлося місце бразильцям Леандро та Шумахеру.

Шумахер не довів справу до кінця.
Фото з www.fcvolyn.net

Перші хвилини матчу засвідчили, що потенціал «Волині» набагато сильніший. Гості опинилися затиснутими біля власних воріт. Уже на другій хвилині при вході у штрафний майданчик оборонці завалили Віталія Гошкодерю. Небезпечний штрафний Бікфалві пробив невдало, розстрілявши стінку. Загалом у матчі з сімферопольцями лучани не надто ефективно використовували свою грізну зброю – стандарти. Хоча на «другому поверсі» у господарів поля було повне домінування, але серія ударів головою від Шумахера, Масло та Бікфалві просто оминула ворота кримської команди. Натомість гості огризнулися ударом зі штрафного від Назаренка і стовідсотковим моментом Габовди, останній впритул розстрілював Віталія Неділька. Та це був лиш кількахвилинний спалах активності у «Таврії», а після нього гра повернулася у звичне русло, тобто на половину поля гостей. Шикарний момент сам собі створив Леандро. Лівий захисник лучан підключився до атаки і вже з кута штрафного майданчика потужно пробив. Голкіпер «Таврії» явно загубив ворота, тому й не збирався реагувати на удар. На його щастя м’яч відбила поперечина. Добігали останні хвилини першого тайму, коли «Волині» вдався ефектний гол. Шумахер «запалив свічку» над штрафним майданчиком гостей, а у Бікфалві в оточені двох захисників не було іншого виходу, як пробивати у падінні через себе, і м’яч затріпотів у сітці.

Фанати "Волині" теж добре підготувалися до відкриття нового сезону у Луцьку.
Фото з www.fcvolyn.net

Початок другого тайму знову був за лучанами. Одразу ж після стартового свистка «Волинь» кинулася в атаку. Уже перед самими воротами «Таврії» м’яча не поділили Бікфалві і Шумахер, зрештою він відскочив до воротаря. Ще один момент «Волинь» мала уже наприкінці тайму. Шумахер запресингував голкіпера «Таврії», відібрав у нього м’яча, але потім сам його йому і повернув.

Загалом другий тайм «Волинь»провела не надто вдало. Лучанам просто забракло на нього сил, напевно дався взнаки «волинський допінг» – тренування у бронежилетах, які застосовувалися у підготовці команди протягом минулого тижня. Тож більшість часу підопічні Віталія Кварцяного присвятили збереженню рахунку. «Таврія» домінувала у центрі поля, краще підбирала м’ячі, а ось з останнім пасом у кримчан не складалося – «Волинь» вміло перекривала усі зони. За весь другий тайм гості зробили лише один удар, та й той неточний.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>