Віталій Кварцяний представив свою книгу (фото)

Головний тренер футбольного клубу «Волинь», а віднедавна і його президент Віталій Кварцяний представив громадськості свою книгу «Футбол – це не лише перемоги». За задумом автора вона не лише автобіографічна, її слід розглядати як комплексну роботу, присвячену історії гри мільйонів на Волині у 1970-2010 роках. Робота над книгою тривала близько двох років. Разом із тренером над нею працювали Микола Гаврилюк, Олександр Чабан, В’ячеслав Бєлов, Юрій Конкевич.

– Ми зустрічалися з моїми помічниками сотні разів, і я по крупинках вибирав зі своєї пам’яті найцікавіші епізоди. Коли все було готово, я приніс книжку додому і показав жінці. Її вердикт був безжальним. Жінка переглянула і сказала: «Це все єрунда». Тож ми знову взялися за роботу. Книга потовщала удвічі, – розповів Віталій Кварцяний.

У книзі багато розповідей про відомих футбольних людей з «Волині». Написана вона з притаманним для Віталія Кварцяного гумором, тут розміщено багато унікальних фотографій, багато з яких друкуються вперше. Перший наклад книги – тисяча примірників. Найперші екземпляри з автографами відомого тренера змогли придбати ті, хто у вівторок у передобідню пору прийшов на презентацію книги на луцький стадіон «Авангард».

Додамо, що цього тижня Віталій Кварцяний відзначатиме 60-річний ювілей.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>