На «Новій Хвилі» від України співатиме ковельчанин

На пісенному конкурсі «Нова хвиля» Україну представлятиме 24-річний Аркадій Войтюк з міста Ковель на Волині. Конкурс відбудеться в латвійському місті Юрмала з 23 по 28 липня. Туди співак зі своєю дівчиною, 23-річною Юлією Сахневич, полетіли в п'ятницю, 12 липня. Аркадій - фіналіст шоу «Х-фактор». Він також грав за тернопільську команду КВК «VIP». Нині навчається на шостому курсі столичного Національного медуніверситету. Він майбутній хірург. Асистував на 60 операціях, - повідомляє «Gazeta.UA».

Сам Аркадій Войтюк розповідає, що перед поїздкою на відбір у Москву всі запевняли його, що він не має шансів, проте він готувався. На відборі він був зі своєю дівчиною та гітарою. Головною конкуренткою Аркадія всі вважали Лізу Васабі. До журі конкурсант звертався українською, і у відповідь чув українську, що його здивувало.

Батько не вірив в сина, на противагу мамі через котру хлопець і почав співати.

Зараз юний співак готується вже до конкурсу «Нова хвиля». Також для нього готують сценічні образи. Поїздку та все що пов’язано з конкурсом оплачують організатори. Хлопець вже непогано заробляє, але всі свої кошти відразу вкладає у свою творчість, так  як він сам себе продюсує.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>