24-річного дрібного злодюжку-рецидивіста засудили втретє

Перша кримінальна сторінка в автобіографії 24-річного лучанина - 3 роки і три місяці позбавлення волі за хуліганство та зґвалтування. Втім, згідно з постановою суду згодом не відбутий строк - рік та 2 місяці - йому замінили на виправні роботи з відрахуванням 20% заробітку.

До другої сторінки своєї кримінальної автобіографії молодий чоловік вписав ще й статтю за фактом крадіжки. Знову був покараний півторарічним терміном виправних робіт із відрахуванням 20% від заробітку.

Однак, чоловік не втерпів і таки порушив умови та порядок відбування покарання. Він прогулював роботу без поважних причин, не з'явився на реєстрацію до кримінально-виконавчої інспекції, після чого його попередили письмовим застереженням і провели з ним профілактичні бесіди.

Як повідомили у прокуратурі міста Луцька, чоловік навесні цього року, маючи не зняту та непогашену судимість, вчинив нові злочини. В спальному мікрорайоні міста ввечері під приводом пестощів зняв із вуха потерпілої золоту сережку вартістю 800 гривень, а наступного дня - в іншому будинку вкрав мобільний телефон вартістю 390 гривень.

Луцький міськрайонний суд засудив 24-річного лучанина до двох років позбавлення волі, - повідомляє прокурор прокуратури міста Луцька Володимир Бущак, який здійснював процесуальне керівництво в досудовому розслідуванні. Речі повернено законним володільцям.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>