Юристи Міндоходів на Волині відстояли у судах в користь держави 230 мільйонів гривень

У семи із десяти розглянутих справ протягом п’яти місяців 2013 року за позовами органів Міндоходів чи платників податків ухвалено рішення на користь держави. Лише третина рішень – в інтересах платників податків, – повідомили в управлінні правової роботи ГУ Міндоходів у Волинській області.

У грошовому виразі – це 230 мільйонів гривень, правомірність стягнення чи донарахування яких доведено завдяки юристам ГУ Міндоходів області.

«Судові рішення, що вже не підлягають оскарженню, ухвалено щодо 32 мільйонів гривень. Думаю, що у решті випадків думка суду вищої інстанції буде теж в інтересах держави»,- вважає перший заступник начальника Міндоходів у Волинській області Андрій Тимейчук.

Протягом п’яти місяців 2013 року на розгляді у судах перебувало 1840 справ. Сума претензійно-позовних вимог у цих справах перевищила 3 мільярди гривень. У 1440 справах провадження порушено в минулі роки.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>