За досягнення у змаганнях приз – можливість поборотися з найсильнішими дзюдоїстами

Нещодавно відбувся відкритий турнір із дзюдо "Кубок Шацьких озер", в якому прийняли участь 270 спортсменів з Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської областей та чотирьох регіонів сусідньої Білорусі.

В загальнокомандному заліку найкращі результати показали господарі змагань, команда Шацької ДЮСШ - 11 переможців, а також команди з Ужгорода та Надвірної (Івано-Франківська область) - по 3 переможці.

Після змагань для кращих спортсменів було організовано майстер-класи зі зірками дзюдо. "Секретні прийоми" демонстрували дворазовий олімпійський призер Роман Гонтюк, дворазовий чемпіон Європи та призер Чемпіонату Світу Геннадій Білодід, а також срібний призер Чемпіонату Світу Віталій Бубон.

Кожен з учасників майстер-класу мав змогу особисто поборотись з видатними спортсменами, сфотографуватись та отримати автограф.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>