Австрійцям потрібне луцьке сміття

Днями Луцьк відвідали топ-менеджери австрійської компанії "AVE Group", яке спеціалізується на впровадженні сучасних технології зі збору, переробки та утилізації побутових відходів. Підприємство хоче якомога швидше розпочати роботу на Волині. Австрійці уже побували на полігоні твердих побутових відходів у селі Брище Луцького району. Очевидно, що саме тут "AVE Group" розпочне свою діяльність на теренах нашої області. Австрійська компанія уже має досвід роботи на Львівщині та Закарпатті.

Делегація з Австрії зустрілася з головою Волинської облдержадміністрації Борисом Клімчуком. Сторони домовились щодо розробки концепції майбутньої діяльності "AVE Group" на Волині. Подальша співпраця буде розвиватися уже згідно вищезазначеного документу. Керівник "AVE Group" Гельмут Бургер підкреслив, що бачить на Волині перспективи для своєї компанії.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>