Російські моряки перетворюють Севастополь на бандитське місто

Прокуратура Севастополя виражає обурення поведінкою моряків Чорноморського флоту Росії в місті, пише "Дєло" .

"Керівництво ЧФ РФ не контролює поведінку військових. Враховуючи останні події в Севастополі, поведінка військових ЧФ РФ в нашому місті залишається бажати кращого", - відзначається в повідомленні прес-служби прокуратури Севастополя.

Прокуратура нагадує, що 23 квітня сталося ДТП, в якому загинула жінка і постраждав ще один пасажир. Водій був представником ЧФ РФ і, імовірно, управляв автомобілем в нетверезому стані. Злякавшись відповідальності за ДТП, він утік з місця події, не надавши допомоги потерпілим, що отримали важкі травми.

А днем раніше моряки ЧФ РФ на площі Захарова, дуже голосно з'ясовували між собою стосунки "хто кому що повинен" або "хто скільки не допив". "Один з них, "героїчно" діставши пістолет Макарова, почав стріляти по своїх товаришах по службі, поранивши одного в живіт, а другого - у сідницю", - повідомили у прес-службі відомства.

"Правоохоронні органи займаються розшуком винуватця, але складається таке враження, що для цих військових не існує правопорядку і вони можуть порушувати закон. Хоча навіть дитина першого класу знає, що "незнання закону не звільняє від відповідальності. Як довго ще мирне населення терпіти подібну практику правомірна поведінка"? - обурюється прокуратура.

Прокурор Севастополя Ігор Пілат рекомендував вищому керівництву військових частин РФ на території Севастополя звернути особливу увагу на дисципліну моряків і провести виховну роботу відносно вживання алкоголю, правил поведінки в громадських місцях, роз'яснити їм закони.

"Наше місто не кримінальне, а мирний, тим більше що незабаром почнеться курортний сезон, почнуть приїжджати відпочивальники, збільшиться кількість дітей, і ми не можемо дозволити заплямувати репутацію Севастополя кримінальними вчинками з боку військових", - заявив Пілат.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>