У «Лісовій пісні» знають, як повернути здоров’я

У прадавньому сосновому лісі Шацького національного природного парку на березі мальовничого озера Пісочне з чистою і багатою на вміст срібла і гліцерину водою розкинув свої корпуси Волинський санаторій «Лісова пісня».

На сьогоднішній день це провідний український курорт із сучасною структурою лікування і відпочинку, потужною лікувальною базою, комфортними номерами, заказним харчуванням. Тут функціонує три реабілітаційних відділення: кардіологічне, післяінсультне та із захворюваннями і пошкодженнями органів опори та руху. Крім цього, лікуються хворі із захворюваннями серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, органів дихання, нервової периферичної і центральної систем, ендокринної системи, шкіри, гінекології.

Санаторій має вищу акредитаційну категорію, нагороджений багатьма дипломами, грамотами, подяками та іншими обласними та державними нагородами. Основні пріоритети, які вигідно вирізняють санаторій з-поміж інших аналогічних закладів: комплексна фітотерапія та застосування нетрадиційних методів фітолікування (фітованни, фіточаї, фітоаплікації, фітоінгаляції групові та індивідуальні, чотирикамерні фітованни, фітогальванотерапія, кишкові та гінекологічні фітозрошення з використанням екологічно чистої місцевої сировини та цілющого меду); місцеві торф’яні пелоїди (грязі), які широко використовуються в лікуванні; моршинська мінеральна вода; сірководневі та сухі вуглекислі ванни; підводне скелетне витягнення хребта; велика різновидність масажів.

Важливе місце в оздоровленні займає фізіотерапевтичне лікування (лазеротерапія, магнітотерапія, КВЧ-терапія, високо- і низькочастотна терапія, механо- і кінезотерапія), яке проводиться на новій сучасній апаратурі. Пасивна й активна розробка суглобів, ударно-хвильова терапія, пневмопресінг, спелеотерапія (соляна шахта), озокеритові аплікації, пелобішофіт, гідроколонотерапія та мікроклізми, озонотерапія, психологічне розвантаження, музико- та аромотерапія, підводний та гідролазерний душі, тренажерний зал та лікувальна гімнастика, косметологія. Використовується і нетрадиційна медицина: мануальна терапія, гомеопатія, гірудотерапія.

Діагностичне відділення – це клініко-біохімічна лабораторія, акредитована на вищу категорію; функціональна діагностика (електрокардіо та спірографія); ультразвукова діагностика (серця, судин, внутрішніх органів черевної порожнини, сечостатевої системи, щитовидної залози).

Їдальня санаторію надає чотириразове дієтичне харчування на замовлення.

До послуг гостей впорядковані спортивні майданчики (волейбольні, футбольні, баскетбольні, тенісний корт, настільний теніс, більярд, тренажерний зал), а також бібліотека, кіновідеозал, танцювальний зал. На літньому танцмайданчику постійно проводяться дискотеки та вечори відпочинку, концерти за участю народного ансамблю «Лісова пісня» й інших художніх колективів.

Гості санаторію мають чудову можливість побувати на багатьох екскурсіях, зокрема, по території Шацького природного національного парку, до якого належить 32 озера, у тому числі найбільше з прісних озер – Світязь, відвідати музей-садибу Лесі Українки в селі Колодяжному Ковельського району, резиденцію волинських князів «Зимна вода» у селі Зимне Володимир-Волинського району, замок Любарта в Луцьку та краєзнавчий або історичний музеї.

Свіже повітря, тихі плеса Шацьких озер сприяють ефективному лікуванню та гарному відпочинку. Хто хоч раз побував у «Лісовій пісні», повертається сюди обов’язково ще.

Санаторій «Лісова пісня»

Контактні телефони:

0(3355) 9-56-06

– відділ маркетингу;

0(3355) 9-55-22 – реєстратура,

096-7983221.

Путівку можна придбати також в обласному або районному фонді соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>