Квіти, ковзанка і десерт

Спогади про подарунок від вісниківок на День захисника Вітчизни були ще надто яскравими у чоловічих головах, а тому спонукали до адекватної відповіді на 8 Березня. Прогноз погоди вніс корективи і змусив чоловіків вдатись до запасного плану та ще більше заплутав здогадки жінок.

Минулий робочий тиждень був для редакції коротшим на півтора дні. У четвер о дванадцятій годині чоловіча частина редакції зібралась у кабінеті редактора і з квітами в руках схвильовано очікувала на прекрасну половинку колективу. Вітальне слово редактора вісниківкам і святкові побажання від чоловіків були короткими, але щирими. Для красномовства передбачався третій – десертний пункт програми. З кабінету редактора жіноцтво з квітами вирушило у невідомому напрямку. За доброю традицією і чоловіки, і жінки напередодні свят намагаються зберігати інтригу до останнього заради одного – зробити дуже приємний сюрприз.

За кілька сотень метрів від редакції вісниківки здогадались, що на них чекає, коли на горизонті побачили криту ковзанку «Снігова королева». Швиденько перевзувшись у ковзани, впевнено крокували гумовим покриттям до льодової арени. У частини впевненість танула, як тільки ковзани торкались льоду. Але на допомогу приходила дівчинка-інструктор та металева допоміжна рамка-ходунці. Падіння були. Синців нам не показували. Але неможливо було не побачити такий шквал позитивних емоцій! Дівочі очі кричали: «Я лечу!» (в значенні «їду, ковзаюсь», але не «падаю»). І не мало значення, чи зробила пані кілька кроків, схопившись мертвою хваткою за борт, чи обережно курсувала ареною за допомогою ходунців, чи, переможно піднявши руку, граціозно ковзалась. Година гарячих емоцій на льодовому майданчику спливла дуже швидко. Фото на згадку – і на виході вісниківки зупиняються, аби запам’ятати графік роботи ковзанки.

Більшість вісниківок вперше стали на ковзани.

– А я не вперше, – гордовито заявила літредактор Лариса Мартинюк. – Ще коли вчилася в школі, батько шнурками прив’язував до битих валянок ковзани «снігурі», і ми з дівчатами каталися на річці Стир.

Ще кілька сотень метрів і жваве обговорення нового досвіду – та наступна зупинка.

Офіційну і розважальну частини святкової програми 8 Березня завершувала десертна – в кафе «Кульбаба». Чарка доброго італійського вина, затишний інтер’єр і чесноти прекрасної половини редакційного колективу стали гарною нагодою висловити почуття напередодні жіночого свята. Приємною несподіванкою стало привітання у вигляді цукерок і шампанського від власників кафе. Ще кілька фото на згадку на фоні оригінального інтер’єру – і в пам’яті приємні спогади про свято та нові думки про сюрпризи на майбутнє.

ВІСНИКІВЦІ

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

Літредактор Лариса МАРТИНЮК. Ну, майже Ірина Родніна

Літредактор Лариса МАРТИНЮК. Ну, майже Ірина Родніна

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>