У смерті Андрія Паніна винен алкоголь

Експерти-криміналісти заздалегідь назвали причину смерті відомого артиста Андрія Паніна, знайденого мертвим у своїй квартирі в Москві.

За попередніми вивсновками оперативників і експертів, актор помер від втрати крові, пише Лівий берег з посиланням на Life News.

"Травму актор отримав, впавши з висоти власного зросту - оступившись або спіткнувшись об щось", - повідомило джерело в правоохоронних органах.

Також він припустив, що Панін в той момент перебував під впливом алкоголю. Із зловживанням спиртним експерти, що працювали на місці загибелі актора, зв'язують і летальний підсумок травми: розбивши голову, актор, швидше за все, запанікував і почав безладно переміщатися по квартирі.

"Рух і підвищений тиск від алкоголю посилили пульсацію крові. Це і зумовило летальний кінець", - заявило джерело.

Версію загибелі від травми голови, посиленої підвищеним із-за алкоголю тиском, побічно підтверджують і опитані поліцейськими сусіди. Вони упродовж декількох днів чули стогони з квартири Андрія Панина, але не могли розібратися - чи то він помирає, чи то просто погано себе почуває.

- Він на цю квартиру приїжджав, коли хотів побути один і, звичайно, випивав, - розповів оперативникам один з мешканців будинку.

У Андрія Паніна залишилася дочка від першого шлюбу і двоє синів від останнього шлюбу з актрисою Наталією Рогожкіною.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>