«Замінував» ліцей

На пульт чергового Малинського МВ УМВС надійшло повідомлення про замінування одного з найбільших навчальних закладів Малина – Малинського ЗНВК «Школа-ліцей №1 імені Ніни Сосніної». У ході проведення оперативно-розшукових заходів швидко вдалося встановити телефонного жартівника. Ним виявився учень четвертого класу місцевого ліцею. Десятирічний хлопець вирішив проекспериментувати, адже нещодавно у школі на уроках з безпеки життєдіяльності учні вивчали тему «Телефонний тероризм». Також на нього вплинув один з випусків дитячого гумористичного кіножурналу «Єралаш». Хлопчик каже, що йому було цікаво, якою буде реакція міліції.

З юним «мінувальником» одразу провели профілактичну бесіду. За його жарти відповідатимуть батьки. Їх можуть оштрафувати на суму від 10 до 20 неоподатковуваних мінімальних доходів громадян.

Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ,

Житомирська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>