Біля Нігерії пірати викрали українських моряків

Пірати напали на судно Armada Tuah за 70 км від узбережжя південного нігерійського штату Байелса і захопили в заручники трьох українців, росіян і двох індусів.

Як повідомляє Korrespondent.Net з посиланням на Інтернет-видання Maritame Executive, пірати захопили тільки іноземців, які перебували на борту. Нігерійці, які входили до складу екіпажу, згодом перегнали покинуте морськими розбійниками судно до берега. Піратам вдалося сховатися разом з викраденими людьми. Їх нинішнє місцеперебування невідоме.

Офіційних заяв силових структур Нігерії щодо інциденту із судном Armadah Tuah поки не надходило. Це вже третій напад піратів на судна біля берегів Нігерії за останні десять днів.

Як повідомлялося, 13 лютого в Нігерії пірати викрали старшого механіка, українця, а також капітана судна Walvis-7 нігерійської компанії Sea Tracks Group, громадянина Гондурасу. Їх відвезли в невідомому напрямку. МЗС повідомляє, що решта членів екіпажу, 18 громадян Нігерії, прибули в порт.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>