Капітан «Волині» – у збірній

Газета «Команда» провела опитування серед клубів українського елітного дивізіону (відповідали на питання журналістів футболісти і тренери 15 із 16 команд ліги, тобто усі, окрім донецького «Шахтаря»), аби визначити найкращих. Сформували і збірну Прем’єр-ліги України 2012 року. Приємно відзначити, що до 11 найкращих увійшов капітан «Волині» Сергій Сімінін. Компанію у захисті йому склали одразу три оборонці донецького «Шахтаря» – Кучер, Ракицький та Срна. Також до символічної збірної увійшли голкіпер Коваль з «Динамо», хавбеки Фернандіньйо, Вілліан та Мхітарян (до того ж, визнаний найкращим гравцем чемпіонату) із «Шахтаря» і Коноплянка та Ротань з «Дніпра». У нападі футболісти українських клубів довірили місце динамівцю Ідейє. Отож, до збірної, як бачимо, увійшли тільки гравці чотирьох клубів, три з яких вважаються українськими грандами. Тим приємнішим є визнання для капітана лучан.

У той же час вболівальники луцької «Волині» назвали Сергія Сімініна найкращим гравцем клубу у році, що минув. Відомо, що Анатолій Дем’яненко пропонував попереднім наставникам національної команди звернути увагу на оборонця «Волині». Тоді справа з місця не зрушила. Можливо, тепер талант капітана лучан розгледить новий наставник жовто-синіх Микола Фоменко, якому дістався у спадщину гострий кадровий дефіцит.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>