На вікні з’являється образ Ісуса Христа

Наприкінці жовтня село Молодьків Надвірнянського району облетіла новина: в оселі Ганни Бабінської на віконному склі з’явився лик Ісуса Христа. Чимало людей почали приходити до неї, щоб побачити те диво.

Тітку Ганну та їх чоловіка Богдана знає у селі кожен. Це щирі, працьовиті люди, які виховали п’ятеро дітей. Усім дали освіту, а тепер уже й онуків дочекалися. На схилі літ господиня оселі часто мала проблеми зі здоров’ям. Саме напередодні повернулася з лікарні. Часто молилася, просячи у Всевишнього здоров’я. Прокинувшись одного разу, за звичкою глянула у вікно – й обімліла: на шибці чітко виднівся образ Ісуса Христа. Думала, що це їй привиділося. Та невістка і внуки, які зазирнули до кімнати, теж сказали, що бачать Сина Господнього, який ніби намальований дрібненькими крапельками роси. І очі, і бороду розгледіли. Чутка про диво швидко розлетілася селом. Прибігли не лише сусіди, а й люди з дальших кутків. Запросили й місцевого священика отця Богдана, щоб пояснив, що означає цей знак. Але він не дав однозначної відповіді, лише сказав домашнім, що потрібно більше молитися та вікно не протирати.

Нині 66-літня Ганна Михайлівна з особливим трепетом чекає Різдвяних свят, адже навіть з приходом холодів диво-образ не зникає зі скла.

– Готуючись до зими, ми помили вікна, і з сумом побачили, що наступного дня Ісус на склі не з’явився, – зізнається пенсіонерка. – Зате як раділи, коли через кілька днів уже під вечір образ проявився знову. Ми щиро віримо, що це добрий знак. Я вже навіть про хвороби забула, мені легше стало, а це все Божа поміч.

Руслана ТАТАРИН,

Івано-Франківська область

З приходом холодів образ не зникає

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>