На похмілля

Експерти-медики рекомендують пити на похмілля рідкі, але безалкогольні напої, вітамін В і споживати гарячу та гостру їжу для стимуляції потовиділення. У серйозніших випадках треба випити знеболююче, потім поїсти гарячого гострого супу та прийняти, якщо є сили, контрастний душ, після чого найкраще заснути.

Інколи всі ці процедури може замінити одна чарка холодної, аж льодової, горілки з гарячою закускою, але головне – не захопитися.

А як уникнути похмілля? Звісно, не напитися! Добре поїсти перед першою і другою чарками (а також всіма наступними). Бажано напої не змішувати, навіть із соком, бо організм засвоює більше алкоголю, якщо до нього влити сік цитрусових. Шипучі ж напої – шампанське та пиво – розтягують шлунок, і алкоголь також всмоктується швидше.

Один з випробуваних рецептів: перед застіллям випити кілька таблеток активованого вугілля. Можна й після випивки, перед сном. Таблетки виводять з організму всі шлаки, і вранці прокинетеся з майже свіжою головою.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>