Почув про гроші – згадав про сина?

Жителі села Шибалин Бережанського району обіцяють перекрити дорогу через вердикт районного суду. Засідателі вирішили не позбавляти батьківських прав колишнього чоловіка 21-річної заробітчанки Юлії Кормило, яка загинула на залізничному переїзді у Польщі 30 липня. Батько трирічного Назара має шанс отримати немалу грошову компенсацію – 30 тисяч євро.

Татусь об’явився, коли стало відомо, що Польща компенсує загибель молодої заробітчанки круглою сумою. До трагедії він два роки не цікавився, як росте його син, бо створив нову сім’ю. Зараз Назара виховує мати загиблої Юлії Галина Кормило, за якою суд закріпив статус опікунки. Жінка, яка втратила єдину доньку, розповідає, що та подалася на заробітки, бо чоловік її покинув, а маленького сина треба було ставити на ноги. Назарчик постійно жив із бабусею, дідусем та мамою, а тата нині навіть не впізнає. Дитині досі не сказали, що мама із заробітків не повернеться.

Батько ж Назара стверджує: гроші його не цікавлять. Він хоче забрати сина до себе, щоб не був сиротою.

Світлана КЛОС,

Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>