Диво-хліб вагою у тонну

Минулої п’ятниці тернополян пригостили величезним короваєм, виготовленим до Дня працівників сільського господарства. П’ятиярусний гігант вагою 1000 кг спекли кам’янець-подільські умільці, використавши 1050 кг борошна, 2080 яєць, 210 кг цукру, 370 л молока, 90 кг маргарину, 46 кг дріжджів, 20 кг солі. У результаті тернопільський коровай поповнив номінацію «найбільший розмір» у Книзі рекордів України. Торік у Тернополі також спекли диво-хліб, але вагою 600 кілограмів.

Світлана Клос, Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>