Капуста «Святкова»

Щільну головку капусти нарізають великими шматками. Поміж листям капусти кладуть тоненькі скибочки часнику, збоку і зверху – круглі скибочки червоного буряка і заливають маринадом. Її варять, знявши з вогню, вливають оцет. Закривають кришкою. Днів за 3-5 капуста набуде червоного кольору і прикрасить святковий стіл. Для маринаду: 1 літр води, 2 неповні столові ложки солі, 2 столові ложки цукру, 6-8 горошин перцю, лавровий лист, півсклянки яблучного оцту.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>