Від алкоголізму – мед

Цей метод пропонують всесвітньо відомий американський лікар-натуропат Д. Джарвіс і вітчизняний професор В. Березовський. П’яному дають шість чайних ложок меду. За 20 хвилин ще таку ж дозу, далі – ще. Усього 18 чайних ложок протягом 40 хвилин. Потім – ще три дози по шість чайних ложок через кожні 20 хвилин. Наступного дня, як тільки хворий прокинувся, дають ще три дози по шість чайних ложок з інтервалом 20 хвилин, потім – рідко зварене яйце. Через 10 хвилин хворому дають ще шість чайних ложечок меду. До сніданку повинно входити чотири чайні ложки меду, склянка томатного соку і шматок нежирного м’яса. На десерт – чотири чайні ложки меду. Джарвіс закінчує свій припис так: «Приятель приніс п’яниці (уже не п’яному) пляшку горілки на вечерю, однак той відсунув її і сказав, що більше не хоче пити. Він ніколи в житті вже не брав у рот спиртного».

Вчені це пояснюють тим, що пристрасть до алкоголю пов’язана з браком калію в організмі. Мед є чудовим джерелом калію (36 мг/100 г), його вживання відчутно зменшує бажання випити і навіть зумовлює відразу до спиртного, значно полегшує процес витвереження.

У наступні дні після посиленого «медолікування» давати суміш квіткового пилку (обніжжя бджолиного) з медом у співвідношенні 1:2 по дві столові ложки двічі на день. Це усуває депресію, пов’язану з виходом зі стану глибокого запою. Вживати протягом 20 днів.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>