Школяр-різник

До Романівського РВ УМВС України в Житомирській області звернувся житель райцентру, який повідомив, що його 63-річну матір намагалися зарізати. Чоловік звинувачував у цьому місцевого 13-річного хлопця. У старенької були різані рани голови, верхньої частини тулуба, передпліч та декілька проникаючих поранень грудної клітки. Пенсіонерку доправили до реанімаційного відділення районної лікарні. Перед тим вона встигла розповісти, що в обідню пору до її хати зайшов 13-річний місцевий хлопчина і попросив показати місцину, де жінка збирає гриби. Пенсіонерка погодилась і разом з хлопцем, прихопивши ніж та корзину, пішла до лісу. Однак там парубок несподівано вихопив ніж з рук пенсіонерки та взявся наносити удари. Нещасна як могла оборонялась, почала голосно кликати на допомогу, і нападник, злякавшись, втік.

За інформацією СЗГ УМВС України у Житомирській області, у злочині підозрюється 13-річний учень восьмого класу. Йому уже й до того загрожувало серйозне покарання. На початку цього місяця заплановане судове засідання по розгляду справи, де школяр є обвинуваченим у вбивстві 45-річної односельчанки, яке сталося 1 травня цього року. Тоді слідчі на період розслідування та розгляду справи ініціювали поміщення підлітка до притулку для неповнолітніх як суспільно небезпечного, однак суд прийняв рішення передати його під нагляд батьків. Наразі хлопець затриманий і таки доставлений до спецзакладу.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>