Про що говорять лінії на долонях?

Розповідає хмельницька ясновидиця-хіромант Марія

Доля наперед визначена вищими силами. Багато в чому наші вчинки, здоров’я і хвороби, успіхи і невдачі, звички і риси характеру, навіть те, скільки нам жити і якою смертю померти – можна передбачити. Та чи потрібно звичайній людині усе це знати? Про це і розповість ясновидець-хіромант Марія.

– Чи кожен охочий може стати хіромантом?

– Ні в якому разі. Хіромантія, як і яснобачення, яким я, до речі, теж володію, це дар, даний Господом. З ним треба народитися і вдосконалювати його. Моя прабабуся зналася на руках та яснобаченні. А я зрозуміла, що «не така, як усі», років у 13. Пам’ятаю, старші брати якось йшли на полювання (родом я з Росії, виросла в тайзі). Кажу їм: «Не йдіть, бо вб’єте час і ноги». Не послухали, прийшли ні з чим: голодні, холодні і злі. Досі все, що я передбачала, збувалося. При потребі даю поради, допомагаю вийти з ситуації. Часто приходять люди перед дорогою, наречені цікавляться, чи підходять одне одному... Був випадок, коли знайомий збирався в Англію і мав навіть квиток на руках. А я йому кажу: «Точно не поїдеш!» Через тиждень прийшов: «Відстав від поїзда».

– Завдяки хіромантії можна врятуватися від небезпеки чи від смерті?

– Однозначно скажу – ні. Долю змінити не можна, її можна або відсунути, або наблизити. Якщо в людини на руці вказана смерть від води, то що б вона не робила, до цього прийде. Судилося померти від удару в голову – і хоч як не остерігайся, то ти вдома зачепишся за віник і заб’єшся на смерть. Часто кажуть: «Не поїхав би, не пішов би, то б не сталося біди». Сталася б, і дуже скоро, бо час тієї чи іншої події з точністю до року-двох вказаний на наших руках. Маєте прожити 70 років, то й проживете стільки. На початку своєї практики я кільком клієнтам сказала, коли вони помруть, а потім зрозуміла, що не треба цього робити, бо людина починає жити під постійним страхом. Так що тепер можу сказати, довго житиме чи ні, а коли – точно не скажу. Можу порадити, чого остерігатися, але це не допоможе.

– Часто люди помічають, що у них подовжується чи зменшується лінія життя. Про що це свідчить?

– Якщо стає коротшою, то погіршиться здоров’я. Якщо ж подовжується, це говорить про те, що організм бореться, трохи продовжиться життя. Але не на багато.

– Найелементарніші речі можна самому прочитати на своїх долонях?

– Так. На руці є три основні лінії. Перша – лінія життя, що охоплює великий палець: чим довша, тим довше життя. Якщо рівна, широка і довга, це означає довге життя і здоров’я. Подвійна лінія говорить про сильний характер, успіх, щастя, хороше здоров’я, нерідко й розкіш.

Тонка, коротка, розірвана, посічена дрібними рисочками говорить про численні хвороби та коротке життя. Якщо від неї йдуть відгалуження вниз – це ознака серйозної хвороби. Якщо три лінії – життя, голови і серця – виходять з однієї точки, це знак загибелі, до якої людина привела себе сама. Хрест на кінці лінії або різкий обрив – знак смертельної хвороби або нещасного випадку з летальним кінцем.

– Як неспеціалісту визначити тривалість життя?

– Є кілька простих (але не дуже точних) методів. Можна провести на долоні вертикальну лінію, що починається з центру середнього пальця. Місце її перетину з лінією життя відповідає 35 рокам. А далі можна зорієнтуватися, скільки приблизно залишилося жити. Ще можна подивитися на «браслети» – горизонтальні лінії на зап’ястках. Зазвичай, їх три, хоча буває і два, й один. І кожен з них означає 25-30 років життя.

– Багатьох цікавить лінія долі. Є навіть люди, у яких вона відсутня…

– Лінія долі йде вертикально по долоні і заходить на середній палець. Якщо починається в центрі долоні, це вказує на фатум, який може призвести навіть до самогубства. Якщо лінія починається знизу долоні і обривається на її середині, це говорить про те, що трагічний випадок в один момент різко змінить долю. Є люди, у яких лінія долі відсутня. Хочу їх заспокоїти, нічого фатального в цьому немає. Це говорить лише про пасивність людини, її небажання що-небудь змінити в своєму житті. Лінія долі часто відсутня на руках у злочинців, алкоголіків та наркоманів.

А от у відомих людей ця лінія пряма та яскрава і є ознакою величезної працездатності.

– Чи є певні знаки, які говорять про хвороби?

– Звичайно. Зокрема, хрест на нижній фаланзі середнього пальця вказує на безпліддя у жінок. У хворих на рак шкіра долоні має зеленуватий відтінок. Занадто довгий мізинець – ознака шизофренії, короткий – статевої слабкості. Якщо мізинець помітно зігнутий у бік безіменного пальця, то у жінок це ознака неправильного положення матки, у чоловіків – порушення статевої функції. Бачите, скільки всього можна прочитати на руці. А якщо взяти до уваги те, що долю змінити неможливо, то, вважаю, її краще не знати.

Ліна ПОДІЛЬСЬКА,

Хмельницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>