Засуджені вмеблювали садочок

Цьогоріч на Маневиччині відкрили два дитячих садки: у Черевасі та Копиллі. Останній діє при Копилівському навчально-виховному комплексі І-ІІ ступенів. Відкрився він 28 серпня, а з 1 жовтня у дитсадок пішли двадцятеро дітей. Вмебльовувати приміщення для дітлахів взялося підприємство Маневицької виправної колонії №42. Всього за три тижні у дитсадку з’явилися двох’ярусні ліжечка, «міні-перукарня», «міні-аптека», яскраві шафи для іграшок, столики та стільчики для дітей, а також меблі для кухні, роздягальні та вбиральні. Засуджені підказували, який краще вибрати колір дверцят у шафах, кольори дитячих іграшок. У день відкриття закладу і діти, і батьки були задоволені яскравими і зручними меблями.

Взагалі, за сприяння голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, продукцією підприємств Цуманської та Маневицької виправних колоній цього року вмебльовано 10 шкіл, садочків та два Будинки культури на суму понад 800 тисяч гривень.

Ольга КУПЧИНСЬКА,

Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>