Рейковий автобус Луцьк-Львів

Уже тиждень між Луцьком та Львовом курсує рейковий автобус, який запустила Львівська залізниця. Це невеличкий компактний сучасний поїзд польського виробництва, який здатен за один рейс перевезти трохи менше сотні пасажирів. Шлях між двома містами рейковий автобус долає за дві з половиною години. Зважаючи на те, що автомобільне сполучення між Львовом та Луцьком не найкраще через поганий стан дороги, залізничники обґрунтовано сподіваються на успіх нового рейсу. Якщо у перший день рейковий автобус був завантажений менше, ніж на половину, то нині розходяться практично усі квитки. Їх вартість – 55 гривень.

Зі Львова поїзд відходить о 17.07 год., а прибуває до Луцька о 19.53 год. У зворотньому напрямку потяг вирушає о 6.22 год. з прибуттям до Львова о 9.08 год. Попередній продаж квитків розпочинається за 10 діб та проводиться виключно в залізничних касах.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>