Собаки змагалися у гламурності

У Луцьку відбулася уже четверта за ліком виставка собак, яку організував місцевий осередок собаководів «Любарт». Загалом вона зібрала понад сотню чотирилапих із Західної України, яких поділили на конкурсні групи, розмежувавши для них так звані ринги. Оцінювали собак, а також вміння їхніх господарів доглядати за своїми тваринами, двоє професійних кінологів з Дніпропетровська та Києва. Зокрема, вони визначали чистокровність породи. Також господарі разом зі своїми улюбленцями демонстрували досягнення у дресурі. Для собачок з маленьких та декоративних порід влаштували змагання на гламурність. Тут собаківники могли на повну продемонструвати свою фантазію. Песиків наряджали у костюми, платтячка, в’язані светри.

Родзинкою виставки стала презентація дуже рідкісної породи – південноафриканського бурбуля. Ця собака дуже вимоглива і потребує особливого догляду та харчування.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

м. Луцьк

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>