Дві Василини з Верховини люблять «Вісник+К»

Наше видання за 16 років, відколи з’явилося на газетному ринку, знайшло своїх читачів. «Вісник+К» передплачують у багатьох областях України. Одна із них – Івано-Франківська. Лишень у селищі Верховина газета надходить у 80 осель. Серед наших шанувальниць і самі працівниці поштового відділення. До речі, обидві – Василинки.

Начальник поштового відділення №1, що в селищі Верховина, Василина Костюк віддала пошті 16 років. Починала працювати листоношею у селі Верхній Ясенів. Потім – начальником відділення у селі Буковець, три роки інструктором-ревізором у Верховині.

– Останні кілька літ очолюю відділення №1, – розповідає Василина Дмитрівна. – Жителі селища передплачують понад три тисячі примірників газет та журналів, в асортименті – понад 60 найменувань. Звичайно, найбільше – районну газету (щоб хоч трохи знати новини регіону, що відбувається в краї, як люди, які з нами поруч, живуть). Попит є і на львівські видання. А в останні роки, коли на газетному ринку з’явився волинський «Вісник+К», почали помалу придивлятися і до цього видання. Відтак вже маємо 80 передплатників вашої газети, – зауважує керівник. – А цікавлять читачів долі людей, їх життя в різних регіонах. Добре, що публікуєте рецепти. Ще плюсом у роботі є те, що при вашій газеті виходить журнал «Люди і долі». В нас вже є попит на сто примірників. Скористалася порадою цього року і я: спекла на Великдень паску за вісниківським рецептом. Звичайно, хотілося б, щоб більше матеріалів було з нашої рідної Івано-Франківської області, щоб частіше писали про наші свята і традиції.

А Василина Феркаляк, оператор цього ж відділення зв’язку, дружить з «Вісником+К» вже аж п’ять літ.

– Взагалі я передплачую не одне видання, а кілька. А коли потрапив до рук «Вісник+К», то відразу стала постійним читачем тижневика, – розповідає Василина Юріївна. – Люблю дізнаватися, як жили українці у воєнні роки, як вони виживають нині. Звичайно, як кожна жінка, завжди переглядаю рецепти. Можна їх публікувати і більше. Байдужа до політики, якої нині у всіх газетах забагато. Та це й не дивно – вибори. Зацікавив також журнал «Люди і долі». Якби ще давали більше інформації зі всієї України. А почитавши сама, пропоную ваше видання і своїм знайомим. Хтозна, може хтось стане вашим шанувальником, як і ми?

Марія ДУБУК,

Івано-Франківська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>